343 Industries se kají za potíže s Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 343 Industries se kají za potíže s Halo

343 Industries se kají za potíže s Halo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2014 11:52 2
Reklama

Ne vždy se vývojáři za zpackaný start či nepovedené funkce hry vývojáři omlouvají. V minulosti to dělal například Peter Molyneux s prvním dílem Fable, v poslední době se například kál vydavatel EA za startSimCity či Evolution Studios zaDriveclub. A nově se k těmto jménům přidávají také 343 Industries za jejich poslední výtvor, Halo: The Master Chief Collection.

Vývojáři se omlouvají především za stále ještě ne zcela funkční matchmaking (poslední aktualizace tedy zřejmě ještě vše nevyřešila) a řadu menších či větších nedodělků a chyb. Snaha mírnit následky touto formou je nám sympatická a na jednu stranu jistě lze v tomto případě přimhouřit oka – 343 Industries si neukousli zrovna malé sousto a přichystali reedici rovnou několika skutečně rozsáhlých titulů.

Omluva všem těm hráčům, kteří se stále nemohou dostat do kýžených multiplayerových her, přichází skrze Xbox Wire. V příspěvku na webu se hráčům omlouvá samotná Bonnie Ross, hlava vývojářského studia. Bonnie ujišťuje fanoušky hry, že napravení této zásadní chyby je prioritou číslo jedna a že se v týmu nezastaví, dokud tento nedodělek nenapraví. Žádné konkrétní datum další aktualizace však ještě ze studia nezaznělo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama