Bavte se během MS v hokeji u Betana
i Zdroj: Pixabay.com
Novinka Bavte se během MS v hokeji u Betana

Bavte se během MS v hokeji u Betana

Komerční sdělení
14. 5. 2024 12:00

Hokej je nejrychlejší kolektivní sport světa – a jeho top hvězdy dorazily k nám. U MS v hokeji 2024 se můžete skvěle bavit i tehdy, když nevyrazíte na stadion a bleskurychlou akci nesledujete přímo z ochozů. Jak?

Reklama

Česko hostí hokejové hvězdy, dorazí i hlavní tvář z obalu NHL

Praha, Ostrava. Tahle dvě města leží nejen v srdci Evropy, během Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 jsou sportovním středobodem planety. V termínu od 10. do 26. května dvě domácí haly přivítají nejkvalitněji obsazený hokejový turnaj za poslední roky, pozvánky kvůli možnosti předvést se před blížící se olympiádou přijaly i mnohé hvězdy, které by už jinak vyrazily na dovolenou.

Možná jste o nich neslyšeli – a stejně tak je možná důvěrně znáte. Vezměme si takové Spojené státy, z jejichž našlapané soupisky vystupuje mazaný Trevor Zegras. Ano, to je ten chlapík, kterého znáte z přebalu herní hitovky NHL 23, to je ten chlapík, který pravidelně baví miliony diváků kreativními akcemi. Doslechli jste se o lakrosovém gólu? Tvář známé herní série vstřelila už dva.

Realizovat takovou fintu na ovladači je těžké, co teprve na ledě, ve zběsilé rychlosti hokejového utkání. Zegras ale není jedinou superstar, která MS v hokeji 2024 poctí svou návštěvou. Dokonce není ani tou největší.

Za Kanadu nastupuje největší talent posledních let Connor Bedard, Slováci povolali předloňskou jedničku draftu Juraje Slafkovského, Finy posílil Konsta Helenius, jenž v jediné sezoně absolvuje šampionáty ve třech věkových kategoriích. Švédové zase předvedou obrannou dvojici Victor Hedman a Erik Karlsson, která si přes týmové i individuální trofeje klestí cestu do Síně slávy. Spousta talentu, spousta rychlosti – spousta možností, jak se bavit u nabídky sázkařských příležitostí Betana.

Parádní zábava během MS? Betano vám pomůže bonusem zdarma

Sázková společnost Betano je partnerem české reprezentace, stejně tak je ale partnerem dobré zábavy. Sledování strhujících soubojů MS v hokeji si můžete zpříjemnit nejen sázkami na jednotlivé zápasy, ale i dlouhodobými příležitostmi.

Kdo si na krk pověsí zlaté medaile, jak dopadnou jednotlivé skupiny, kdo naopak skončí poslední? Možnosti jsou mnohem širší než jen léta známé tipy na vítěze utkání.

Pořádná nálož příležitostí vás čeká i v souvislosti s českým týmem, vždyť MS v hokeji 2024 je domácí sportovní událostí roku. Tušíte, kolik bodů naši posbírají v základní skupině? Ve které fázi turnajová pouť českých hokejistů skončí? Nebo je snad nikdo nezastaví a celý šampionát zakončí poslech naší hymny? I na to si můžete vsadit.

Betano vám v tom pomůže, novým zákazníkům totiž dává vstupní bonus za ověření účtu. Co to znamená? Za registraci, kterou dokončíte pohodlně online a během pár minut, dostanete 500 Kč. Z toho 400 Kč je hodnota free spinů do online casina, dalších 100 Kč je pak určeno na „sázku zdarma“ na sportovní či společenské události.

Tedy i na pražský a ostravský šampionát, budete-li chtít. Bavit se můžete také u live sázek během utkání, kdy vypsané kurzy pružně reagují na dění na ledě. To vám přiblíží i podrobný grafický live tracker, ve kterém uvidíte, jak se akce přelévá ze strany na stranu – přesně jako v NHL, přesně, jak to máte rádi.

Všechny atraktivní kurzy, užitečné statistiky i live znázornění průběhu utkání máte díky mobilní aplikaci vždy po ruce, stejně tak si ale šampionát můžete užít přes webové rozhraní. Vytáhne Zegras svůj ikonický Michigan? Potvrdí Bedard pověst nejlepšího hokejisty budoucnosti? Předčí naši reprezentanti očekávání a prosadí se v hvězdné konkurenci? U Betana se při hledání odpovědí budete skvěle bavit, vstupní bonus si vyzvedněte ZDE.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama