Krvavá ukázka láká na betu Chivalry 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krvavá ukázka láká na betu Chivalry 2

Krvavá ukázka láká na betu Chivalry 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 3. 2021 09:08 1

V červnu se vrátíme do středověku v pokračování krvavé řežby Chivalry. Vývojáři z Torn Banner Studios ale nejprve chtějí multiplayerovou akci řádně otestovat. Termín plánované betaverze se pomalu blíží, právě na něj upozorňuje poslední trailer.

Reklama

„KILL THEM ALL!“ Tento bojový pokřik se nesmazatelně vryl do paměti všem veteránům z prvního dílu. A úplně stejně začíná zmíněný trailer, který v jedné jediné minutě dává jasně najevo, že by se ani dvojka neměla dostat do rukou dětem.

V záběrech samozřejmě dojde na dekapitaci, zásahy tradičně ilustruje krev, kterou autoři rozhodně nešetří. Objevují se také specialitky, třeba katapultování vojáků, patrně s cílem překonat vysoké hradby, dojde dokonce i na vrh zapálenou slepicí. Ochránci zvířat z traileru zřejmě nebudou mít velkou radost.

Uzavřená betaverze poběží od 23. do 26. dubna na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC skrze Epic Games Store. Zaručený přístup lze získat pouze předobjednávkou na EGS, v opačném případě jde hlavně o štěstí. Do testu je možné se zaregistrovat skrze tento odkaz.

Chivalry 2 již má pevné datum vydání, středověká rubačka se objeví 8. června na všech zmíněných platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama