PlayStation už nabízí stažení 9 her zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation už nabízí stažení 9 her zdarma

PlayStation už nabízí stažení 9 her zdarma

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 3. 2021 09:20 5

Příslib společnosti Sony o bezplatném zpřístupnění desíti her v rámci iniciativy Play at Home se začíná naplňovat. Už nyní můžete stahovat devět z dříve odhalených titulů, a to zcela nezávisle na předplácení PlayStation Plus. Jednotlivé hry mohou proto získat všichni majitelé PlayStation 4|5.

Reklama

 

Přestože hlavní lákadlo celé akce - Horizon Zero Dawn: Complete Edition - přibude do nabídky až 19. dubna, už nyní lze aktivovat mnoho jiných povedených kousků. Jako příklad lze uvést survival Subnautica, nabízející místy až hororový zážitek při průzkumu mořských hlubin, či The Witness – logickou hru Jonathana Blowa s unikátním přístupem k řešení environmentálních hádanek.

 

Neméně lákavá je však i zbylá část vyobrazených titulů. Astro Bot Rescue Mission nabízí skvělou příležitost prozkoumat neméně povedeného předchůdce Astro's Playroom; Moss, Paper Beast a Rez Infinitepotěší majitele PSVR ještě o něco více; a Enter the Gungeon zase zaujme početné fanoušky rogue-like žánru. 

Závěrem připomeňme, že do 1. dubna je součástí bezplatné nabídky i Ratchet & Clank (2016). Zbylá část titulů setrvá zdarma do 22., případně 23. dubna v závislosti na konkrétní hře.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama