Amazon zakládá nové kanadské studio
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon zakládá nové kanadské studio

Amazon zakládá nové kanadské studio

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 3. 2021 11:08

Na konci ledna přinesl známý novinář a insider Jason Schreier zprávu ohledně Amazon Game Studios. V té hovořil o vedení těchto studií, velkému důrazu na korporátní kulturu a malou svobodu ve vizi. Jak se ale zdá, společnost hrám skutečně naplno věří a vývoj New World či dalších projektů mu stále nestačí. Do Amazon Games tak zamířili velké tváře Ubisoftu.

Reklama

Ty ale nebudou součástí „starých“ studií, nýbrž se pouští do vedení zcela nového studia v Kanadě. To se soustředí na další zcela novou multiplayerovou IP. Všichni manažeři nového studia předtím pracovali na vývoji Rainbow Six, v roce 2019 ale předali žezlo novému týmu.

„Jsme nadšení, že můžeme začít novou kapitolu a s kompletní svobodou vytvořit unikátní zážitek ve světě multiplayerových her, kde budeme budovat na našich zkušenostech s R6S. Z naší diskuze jsme vycítili skutečně spojení s lidmi v Amazon Games a jejich přístupu k hraní,“ tvrdí kreativní ředitel Xavier Marquis.

Celkem tak Amazon vlastní čtyři studia, přitom jsme se ale nedočkali vydání ani jedné hry – prvním pokusem byl titul Crucible, který po několika týdnech od svého vydání zamířil zpět do uzavřeného beta testování a v říjnu minulého roku byl celý projekt zrušen kvůli nedostatku hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama