Division 2 získá nový obsah až koncem roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division 2 získá nový obsah až koncem roku

Division 2 získá nový obsah až koncem roku

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 3. 2021 11:00 1

Už před několika týdny bylo oficiálně potvrzeno, že podpora The Division 2 bude formou updatů prodloužena i do roku 2021 a 2022. Nyní Ubisoft tuto předešlou zprávu rozvádí a udává období, kdy lze s novým obsahem počítat.

Reklama

V příspěvku, v němž mimo jiné zazněla i zpráva o překonání 40 milionů hráčů, bylo řečeno, že další obsahový update dorazí nejdříve koncem letošního roku. Vývojáři se tímto způsobem odkazují na svá předešlá slova, že chystaný obsah je stále v rané fázi vývoje. Na rozdíl od staršího sdělení však nyní prozradili, že obsahem updatu bude nový herní režim a rozšíření aktuálních cest vývoje hráčské postavy. Do doby svého uvedení má být navíc update předcházen dočasnou možností projít starší sezónní obsah.

Division 2 získá nový obsah až koncem roku
i Zdroj: Hrej.cz

Z hlediska čísel se Ubisoft mimo celkového počtu hráčů dále nezapomněl pochlubil ani úspěchem loňské expanze Warlords of New York, jež v březnu zajistila druhému Divisionu vrchol hráčského zájmu. Ten měl pak podle slov vydavatele přetrvat i po zbytek roku, přičemž dopomoci mu v tom mělo především uvedení sezónního obsahu Operation Iron Horse a The Summit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama