Diablo 2 podporuje v remasteru staré savy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 2 podporuje v remasteru staré savy

Diablo 2 podporuje v remasteru staré savy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 3. 2021 10:30 7

Návrat remasterů starších her se neojediněle pojí s hořkou skutečností, že musíme chtě nechtě obětovat uložené pozice, na nichž jsme léta pracovali. Remaster druhého Diabla však naštěstí tento problém mít nebude, a vy si tak budete moci projít všech pět aktů spolu se svou oblíbenou postavou.

Reklama

Matthew Cederquist, producent Diablo 2: Resurrected, ve vyjádření pro IGN potvrdil, že hráči budou moci navázat přesně tam, kde skončili. Nad rámec zmínění uložených pozic pak připomíná, že hráči, kteří budou obzvláště zasaženi vlnou nostalgie, mohou nově volně přepínat mezi novým a starým vzhledem. Souběžně se hodí poznamenat, že původní i nová verze budou vzájemně koexistovat, což znamená, že hru (minimálně z tohoto pohledu) nepostihne osud původního Warcraftu 3 po vydání Reforged.

Diablo 2: Resurrected přinese základní hru Diablo 2 i příběhový datadisk Lord of Destruction. Obsahem modernizované verze bude přítomnost nových 3D modelů, dynamického nasvícení, lepších animací i efektů a podpora 4K rozlišení. Konkrétní datum vydání není prozatím známo, avšak vývojáři z Vicarious Visions ve spolupráci s Blizzardem potvrdili, že návrat legendy máme očekávat už tento rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama