V březnu dojde na Future Games Show
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V březnu dojde na Future Games Show

V březnu dojde na Future Games Show

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 3. 2021 09:19

V týdnu bylo potvrzeno, že se letos neplánuje veletrh E3, tedy alespoň ne v podobě, na jakou jsme byli zvyklí. Dojde pouze na digitální akci, která se uskuteční od 15. do 17. června. Mnohem dříve nás ale čeká jiný event.

Reklama

Možná si vzpomenete na Future Games Show. Akce pod záštitou magazínu GamesRadar+ doplnila loňskou E3. Pořadatelé však letos nehodlají zbytečně vyčkávat, první show si naplánovali už na konec března.

Na co se můžeme těšit? Účast už přislíbili společnosti Electronic Arts, SEGA, Warner Bros. Games nebo třeba Team 17. GamesRadar+ slibuje představení chystaných her pro PC i konzole. V roli moderátorů se objeví Nicole Tompkins a Jeff Schine, představitelé postav z remaku Resident Evil 3 (Jill Valentine a Carlos Oliviera).

Zatím není známo, jaké konkrétní tituly se na akci objeví, na těch minulých se ale předvedly očekávané kousky, například Assassin's Creed: Valhalla, Watch Dogs Legion, Outriders, Quantum Error a další. Celkem by se mělo ukázat 40 her.

Termín akce je stanoven na 25. března, ke sledování stačí navštívit stránky GamesRadaru, případně rovnou Twitch nebo YouTube. Jarní show je jednou ze tří plánovaných akcí na letošní rok, další se připravují na léto a na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama