Co nabídne MLB The Show 21 na next-genu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co nabídne MLB The Show 21 na next-genu?

Co nabídne MLB The Show 21 na next-genu?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 3. 2021 12:04

Připravovaný nový ročník baseballové simulace MLB The Show zatím ukazoval pouze nepatrné změny určené konzoli PlayStation 4. V posledních dnech jsme se konečně dočkali i podstatně zajímavějších ukázek next-gen verze hry. Ze samotného gameplaye jsme toho mnoho neviděli, jednu velkou novinku však trailery přeci jen přinesly.

Reklama

Jde o komplexní editor stadionů. V režimu Stadium Creator dostanou hráči možnost vybudovat svůj vlastní svatostánek baseballu od základu. Primárně nechybí možnost zbudovat libovolně vysoké zdi, pohrát si s rozměry hřiště nebo umístěním foul poles. Fantazii pak využijí při vytváření okolí. Kromě tribun lze využít prvky charakteristické pro stadiony MLB, vedle hřiště tedy vyrostou sochy nebo podivné přírodní úkazy. Dle dostupných informací může hráč využít i dekorace ze skutečných stadionů.

Z enginových ukázek se zdá, že hra zatím nenabídne příliš velký pokrok oproti předchozí generaci konzolí. MLB The Show 21 nabídne mezigenerační i meziplatformní hraní. V multiplayeru se tedy utkají hráči z PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i konzolí Xbox Series. S tím souvisí i možnost přenášet veškerý obsah mezi platformami, včetně uložených her. Na druhou stranu ale zmizí možnost přenosu uložených her z předchozího ročníku. Své existující kariéry z MLB The Show 20 (a s tím souvisejícího přechodu z předchozích ročníků) tedy budete muset dotáhnout do konce a začít od píky.

Next-gen verze vedle tvorby stadionů nabídne rychlejší načítací časy, hraní ve 4K a 60 snímcích za vteřinu a o něco vyhlazenější grafiku. Na PS5 pak přibyde podpora 3D Pulse zvuku a možností ovladače DualSense. Na skutečný “next-gen” v novém kabátku si budeme zřejmě muset počkat ještě rok.

MLB The Show 21 vychází 20. dubna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama