Epic rozdává poslední díl série Wargame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic rozdává poslední díl série Wargame

Epic rozdává poslední díl série Wargame

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 3. 2021 09:45

Válečná strategie Wargame: Red Dragon byla během čtvrtečního dne přidána do seznamu her, které Epic Game Store nabízí zdarma. Podobně jako dříve, i v tomto případě můžete hru bezplatně aktivovat až do 17:00 příštího čtvrtka, kdy ji souběžně nahradí už dříve rozdávané Surviving Mars.

Reklama

RTS od francouzských Eugen Systems nabízí po vzoru obou předchůdců více než tisíc jednotek z období pozdní studené války, zasahujících do oblastí vzdušného, pozemního a nově i námořního boje. Základní princip hratelnosti vychází z utváření vlastního karetního balíčku, z něhož následně čerpáte jednotlivé jednotky v rámci v bitevní části. Jmenovitě ta je zpracována podobně jako v sérii Total War, a nabízí tak povedený mix taktického postupu a divácky atraktivní podívané.

S ohledem na herní obsah nelze rovněž opomenout ani pětici alternativních historických kampaní, stejně jako multiplayer nabízející 17 národů z řad NATO, SSSR a zemí východní Asie. Z podstaty této informace tudíž nechybí ani úsměvná možnost zabojovat si v globálním konfliktu za nám blízké Českoslovesko.

Sledujete-li nabídku Epic Game Storu pravidelně, možná si vzpomenete, že právě Wargame: Red Dragon měl být zdarma už koncem minulého roku. V rámci někdejšího oznámení byl však na poslední chvíli ohlášeno, že dojde k jeho nahrazení hrou Dungeons 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama