Switch Pro má mít 720p OLED displej
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch Pro má mít 720p OLED displej

Switch Pro má mít 720p OLED displej

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2021 10:30 1

Nintendo má letos odhalit silnější verzi Ninetndo Switch. Tím si je jistý portál Bloomberg, který přináší zprávu podloženou zdroji ze společnosti Samsung. Právě displeje této jihokorejské společnosti má očekávaný Switch Pro využívat a jde zatím o největší důkaz týkající se vylepšeného Switche.

Reklama

Jak tvrdí anonymní zdroje z vnitřku Samsungu, výrobce elektroniky započne v červnu masovou výrobu sedmipalcových 720p OLED panelů. Měsíčně se má vyrobit něco pod milion kusů a první várka se má odesílat už v červenci. OLED panel má brát méně energie, nabídnout vyšší kontrast i rychlejší odezvu. Nintendo doufá, že se výrobu podaří spustit co nejdříve, čímž nový Switch Pro dokáže uspokojit nabídku. Údajně by se vylepšená verze mohla začít nabízet už o Vánocích.

Magazín dále tvrdí, že by nový model handheldu měl podporovat 4K rozlišení v docku a zapojení do televize. I když se stále jedná o neoficiální spekulaci, magazín Bloomberg je věrohodný zdroj informací a analytik Takaši Močizuki byl prvním, který veřejnosti odhalil existenci Switch Lite.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama