Neil Druckmann prosí fanoušky o trpělivost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neil Druckmann prosí fanoušky o trpělivost

Neil Druckmann prosí fanoušky o trpělivost

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 3. 2021 10:22 1

The Last of Us Part 2 obdrželo 13 nominací v cenách Britské akademie BAFTA, tým pod vedením Neila Druckmanna se tak postaral o zajímavý rekord. Studio si stále užívá zaslouženou slávu, fanoušky by ale zajímalo, kdy dojde k představení dalšího projektu.

Reklama

Druckmann na časté dotazy zareagoval na Twitteru. „Nemohu nic prozradit... Prosím, buďte trpěliví. Máme několik cool věcí, nemůžeme se dočkat, až vám je ukážeme,“ prohlásil s tím, že se o novinky podělí hned, jak to bude možné.

If you tweet at me, asking about a future project, I can’t say anything... Please stay patient. We have several cool things we can’t wait to share with you. As soon as we can, we will! pic.twitter.com/kzzCmvS5a0

— Dr. Uckmann (@Neil_Druckmann) March 2, 2021

 

Ve hře je přitom hned několik možností. Nabízí se samozřejmě třetí část The Last of Us, na stole je ale také série Uncharted. V Naughty Dog by eventuálně mohli zkusit i něco úplně jiného. Nesmíme ale zapomenout na multiplayerový režim pro The Last of Us Part 2, který vývojáři nestihli odbavit spolu s příběhovou částí.

Druckmann se koncem loňského roku dočkal povýšení na pozici co-prezidenta studia Naughty Dog. V této souvislosti zdůraznil, že se i nadále bude věnovat režii a roli hlavního scénáristy. Také počítá s mentoringem nováčků, jimž jsou v Naughty Dog dveře otevřené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama