Motorsport Games kupuje tvůrce rFactor 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Motorsport Games kupuje tvůrce rFactor 2

Motorsport Games kupuje tvůrce rFactor 2

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2021 11:35

Studio Motorsport Games opět posiluje svou pozici na trhu a oznamuje akvizici studia Studio397. Jak Motorsport Games, tak Studio397 se soustředí na tvorbu závodních her, kterým se giganti jako Codemasters či EA vyhýbají. Motorsport Games si akvizicí zajišťuje i populární platformu rFactor 2.

Reklama

Big news
I am delighted that #studio397 and @rFactor2 will be joining our @msportgames family. 

The feeling of driving offered by rFactor 2 is second to none and I am sure that we will enjoy a great deal of success together. @MSportgames#SimRacing#motorsporthttps://t.co/mvbIjMFr1O

— Fernando Alonso (@alo_oficial) March 3, 2021

 

Na této platformě se uskutečnil například virtuální závod Le Mans. Web Eurogamer zmiňuje, že vývojáři chtějí využít hlavně dynamiku této platformy pro návrat série BTCC. „Studio 397 má vášeň pro virtuální závodění a společně dostáváme možnost přenést žánr sim racing na novou úroveň,“ zmiňuje ředitel Motorsport Games Stephen Hood.

Do budoucna se plánuje kombinace prvků rFactor 2 s Unreal Engine a funkcemi, na kterých vývojáři poslední dva roky pracovali. Se stále neustupující pandemií koronaviru je navíc možné, že se Le Mans dostane do virtuálního prostoru i letos.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama