Hidden Path pracuje na AAA D&D hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hidden Path pracuje na AAA D&D hře

Hidden Path pracuje na AAA D&D hře

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2021 11:05 4

Dungeons & Dragons je série, kterou nejspíše zná každý. Svět, postavy a celé zasazení se rozlezlo do všemožných koutů zábavního průmyslu, ať se bavíme o velké inspiraci Dračího doupěte, sérii Baldur’s Gate nebo třeba dalších několika her, které se tvoří uvnitř Wizards of the Coast.

Reklama

Celkem osm her potvrdil prezident WotC Chris Cocks s tím, že veřejnost zatím oficiálně ví pouze o Baldur’s Gate 3 a Dark Alliance. Díky tweetu studia Hidden Path Entertainment se nakonec dozvídáme o třetí D&D hře, která své ambice opět neskrývá.

Vývojáři na svém Twitteru potvrzují práci na „AAA, 3rd person open-world fantasy RPG, které se odehrává v rámci franšízy Dungeons & Dragons.“ Přesněji detaily se nedozvídáme, studio prozatím hledá nové zaměstnance. Pracovní nabídky zmiňují použití Unreal Engine 4 a  větvený příběh. Očividně tak do vývoje jdou velké peníze. Web PCGamer pak zmiňuje, že příběhová ředitelka Hidden path Whitney Beltrán spolupracovala na Van Richten’s Guide to Ravenloft.

Hidden Path is hiring! We are in development on a AAA, third-person, open-world fantasy RPG that will be taking place inside the Dungeons & Dragons franchise.
- Graphics Programmer
- Lead Graphics Programmer
- Senior Technical Artist
- Writer
More info:https://t.co/gs8ld6AJL3

— Hidden Path Ent (@HiddenPathEnt) March 2, 2021

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama