Wii U dostalo systémovou aktualizaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wii U dostalo systémovou aktualizaci

Wii U dostalo systémovou aktualizaci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 3. 2021 10:47

Ne, nepropadli jste se o nějakých pět let zpátky. Nepříliš úspěšná herní konzole Wii U z roku 2012 skutečně dostala novou systémovou aktualizaci s kódovým označením 5.5.5 U. Jde o první update od září roku 2018 a pochopitelně nepřináší žádné převratné změny.

Reklama

V době, kdy nástupce Nintendo Switch slaví své čtvrté výročí, dostává Wii U do vínku zlepšení stability a chodu systému. Konkrétně jde o „Další vylepšení celkové stability systému a další dílčí změny které byly učiněny v rámci zlepšení uživatelského pohodlí“. Pokud tedy doma máte Wii U a dokonce ještě konzoli čas od času používáte, můžete ji vlít novou krev do žil.

Wii U just received firmware update Ver. 5.5.5 U, the first update since Sept 3rd, 2018 pic.twitter.com/us9YjcWSwN

— Wario64 (@Wario64) March 2, 2021

Je záhodno dodat, že Wii U stále ještě není tak úplně záležitostí dějin. Posledním first-party titulem se v roce 2017 stala The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ze studií třetí stran se ale hardwaru dostávalo podpory ještě další roky. Zatím (a možná i definitivně) posledním titulem byl v srpnu loňského roku Shakedown: Hawaii studia Vblank Entertainment. To je nicméně známé tím, že své hry portuje na obrovské množství platforem, Shakedown: Hawaii je například dostupné napříč třemi generacemi konzolí PlayStation (3, 4 i 5) včetně handheldu Vita. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama