Rust láká na konzolovou verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rust láká na konzolovou verzi

Rust láká na konzolovou verzi

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 3. 2021 10:13

Survival sandboxová hra Rust se v posledních měsících dočkala velké popularity, opětovně díky řadě streamerů a vlně jejich diváků. Není tedy lepší doba pro nalákání na konzolovou verzi, kterou studio Double Eleven kuje už pěkných pár let.

Reklama

Vydání portu je naplánováno už od prvního oznámení v roce 2019. Práce se ale nejspíše zkomplikovali, od konference X019 jsme totiž moc informací nedostali a další větší zmínka přišla až letos v lednu, kdy konzolovou verzi ohodnotila agentura ESRB. Nakonec vývojáři vydávají teaser trailer, s nímž se také zakládá nový Twitter účet dedikovaný čistě konzolové verzi.

A limited number of Beta Keys were sent to the first few participants. If you didn't get one don’t worry, you will have more chances in the near future.

"Bear" in mind that the main purpose of the beta is to test out server stability, so we can't Invite everyone just yet.

— Rust Console Edition (@playrustconsole) March 1, 2021

 

Na tom vývojáři sdíleli pro mnohé radostnou zprávu – mezi zájemce byla rozeslána první vlna klíčů pro beta testování a v blízké budoucnosti se takových vln chystá hned několik. Testování slouží  zejména pro vyzkoušení stability serverů – pokud chcete zkusit své štěstí, můžete se zaregistrovat zde.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama