Odhalena střílečka Aliens: Fireteam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalena střílečka Aliens: Fireteam

Odhalena střílečka Aliens: Fireteam

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 3. 2021 15:19 5

Franšíza Aliens z videoherního průmyslu rozhodně jen tak nezmizí. Dnes odpoledne jsme se dočkali odhalení dalšího titulu z této série s názvem Aliens: Fireteam.

Reklama

Cold Iron Studios představuje Fireteam jako third-person kooperativní survival střílečku, ve které se tým tří hráčů bude muset prokousat zamořenou oblastí plnou nepřátelských monster. K dispozici budeme mít celkem 5 tříd, každá z nich bude nabízet jinou možnost jak rozstřílet slizká těla Vetřelců. Zatímco Technician dostane turretu, Gunner si bude moct na krátkou dobu zvýšit rychlost střelby, Demolisher má zase možnost vyslat tlakovou vlnu.

Vývojáři tvrdí, že průchod misemi nebude jednoduchý úkol a hra „musí být výzva“. Mise ale nenabídnou pouze bezhlavé střílení, každá z nich bude mít příběhové pozadí a pro úpravu jejich obtížnosti budou sloužit speciální Challenge Cards. Přirozeně cílí Aliens: Fireteam na několikanásobný průchod misemi, díky čemuž si hráči otevřou nové zbraně, schopnosti a další funkce. Vydání je naplánováno na léto 2021 pro PC, PlayStation 4/5, Xbox One a Xbox Series.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama