Dead Island 2 asi míří pouze na next-gen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Island 2 asi míří pouze na next-gen

Dead Island 2 asi míří pouze na next-gen

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 3. 2021 08:47 9

Dead Island 2 byl oznámen skoro sedm let nazpět skrze vtipný trailer, od té doby se k nám ale dostávaly pouze informace o problematickém vývoji a střídání týmů, které na něm pracovaly. A přestože někteří už dvojku odepsali, vývoj evidentně stále pokračuje.

Reklama

Zombie akci má nyní v péči studio Dambusters. Nově otevřené pracovní pozice naznačují, že mohlo dojít na podstatnou změnu. Pro „zavedený AAA titul“ studio shání producenta se zaměřením na tvorbu animací. Titul však dle popisu míří pouze na next-gen konzole a PC.

Dead island 2 sice není přímo zmíněn, v dalších otevřených pozicích už ale název figuruje. Navíc jde o jedinou hru, na které v Dambusters nyní pracují. Leda by šlo o nový, dosud neoznámený projekt.

Nabídky k práci z dubna minulého roku přitom ještě zmiňovaly i konzole Xbox One a PlayStation 4. Je tedy možné, že byl vývoj restartován, což by znamenalo, že asi není na místě dvojku v nejbližší době očekávat. Oficiální komentář zatím k dispozici není.

Dambusters je již čtvrtým studiem, které na značce pracuje. Techland se postaral o první díl, po něm převzalo štafetu studio Yager, štěstí následně zkusilo i Sumo Digital. Dambusters se chopili příležitosti v srpnu roku 2019.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama