Deathloop vysvětluje základní principy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathloop vysvětluje základní principy

Deathloop vysvětluje základní principy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 3. 2021 10:06 2

Minulý týden se k nám dostala gameplay ukázka z Deathloop. Autoři chystané akční jízdy se nyní rozhodli novinku přiblížit v komentované ukázce, která opět prozrazuje další drobnosti z podivného ostrova Black Reef.

Reklama

Už dobře víme, že se život zdejších rezidentů odehrává ve smyčce, což znamená, že prožívají jeden den stále dokola. Nezdá se však, že by jim to nějak vadilo. Jde o skupinu vizionářů složenou z umělců, vědců, vrahů a milovníků bláznivých večírků. Na kapitána Colta čeká osm cílů ve čtyřech různých čtvrtích.

Pobíháním po ostrově může najít informace, které likvidaci trochu usnadní. Pomohou také speciální schopnosti, ve videu je názorně předvedena telekineze, kapitán může neřády vymrštit vysoko do vzduchu. K dispozici jsou i modifikátory zbraní, které mění jejich chování. To vše navíc našemu hrdinovi zůstává i po přerušení dané smyčky.

Nejvíce nebezpečnou postavou je patrně Juliana. Spolu se svými kumpány se snaží kapitána odpravit a zachovat časovou smyčku. Deathloop vyjde 21. května na konzoli PlayStation 5 a na PC.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama