GR: Breakpoint bude podporován i letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GR: Breakpoint bude podporován i letos

GR: Breakpoint bude podporován i letos

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 2. 2021 09:00

Před dvěma týdny jsme se dozvěděli, že druhý díl městské akce The Division bude pomocí updatů podporován i v letošním roce. K tomuto příslibu Ubisoftu se nově navíc přidává i sdělení, že rozšiřujícího obsahu se letos dočká i taktická akce Ghost Recon: Breakpoint.

Reklama

Bližšího nastínění chystaného obsahu bychom podle všeho měli být svědky v dohledné době. Už nyní však víme, že nepůjde o jednorázový přídavek, nýbrž kontinuální podporu po vícero měsíců, jež bude dynamicky reagovat na zpětnou vazbu hráčů. S vyhlídkou zajímavých novinek se navíc vývojáři nezdráhají ani dodat, že na pořadu dne bude i řada překvapení, které bychom pravděpodobně nečekali.

Ghosts, get ready for the next mission. We are excited to announce that there will be new content released this year! pic.twitter.com/dtkhVV7QxF

— Ghost Recon (@GhostRecon) February 26, 2021

Dosavadní vývoj posledního příspěvku do letité rodiny Ghost Recon byl po nepříliš zdařilém startu následován pravidelnou podporovou ve formě nových lokací, misí i operativců. Jak však ukazují četná komunitní fóra a diskuze, ani tento přístup k vylepšení herního zážitku u řady hráčů nedokázal kompletně zahnat hořkosladkou pachuť, jež se objevila krátce po vydání hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama