Březnové PS Plus nabídne FF7 Remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Březnové PS Plus nabídne FF7 Remake

Březnové PS Plus nabídne FF7 Remake

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2021 16:28 1

Včerejší State of Play měl dle očekávání přinést oznámení březnových her v rámci PlayStation Plus Pro velké překvapení se ale PlayStation o své službě ani nezmínil – důvod je sice neznámý, oficiální odhalení ale přijde už brzy. Nizozemské pobočce totiž obrázek s nabídkou předběžně unikl.

Reklama

UPDATE

PlayStation únik nakonec potvrzuje. PlayStation Plus přinese níže zmíněné hry, společnost pak upozorňuje, že až do 5. března si majitelé PlayStation 5 mohou vyzvednout Destruction AllStars zdarma.

Final Fantasy VII Remake, Maquette, Remnant: From the Ashes and Farpoint are your PlayStation Plus games for March: https://t.co/tQFJNoURI9pic.twitter.com/cPOmwsKxHN

— PlayStation (@PlayStation) February 26, 2021

A že bude o co stát. Dle uniklého obrázku se předplatitelé služby dočkají čtveřice her s tím, že včera popisovaný Final Fantasy 7 remake bude součástí tohoto katalogu. Poznámka pod čarou ale upozorňuje, že pokud si remake vyzvednete, nemůžu uplatnit upgrade na PS5 zdarma.

Kromě toho si budeme moct zdarma vyzvednout Remnant From The Ashes, VR titul Farpoint a Maquette. Nabídka je tedy opravdu velkorysá a v březnu se rozhodně nudit nebudete. Rozdávání bude aktivní od 2. března do 5. dubna.

Coming to PS Plus in March

- Final Fantasy VII Remake
- Maquette
- Remnant from the Ashes
- Farpoint VR

via https://t.co/lR29C9MRimpic.twitter.com/LEb3aHcyXI

— Nibel (@Nibellion) February 26, 2021

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama