Sifu bude Kung Fu akce s prvkem znovuzrození
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sifu bude Kung Fu akce s prvkem znovuzrození

Sifu bude Kung Fu akce s prvkem znovuzrození

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 2. 2021 08:30

Včerejší State of Play přinesl mimo opakované prezentace již známých titulů i ukázku pár překvapení. Jedním z nich se stal i Sifu – Kung Fu projekt vývojářů ze Sloclap, kteří v minulosti přinesli podobně laděný Absolver.

Reklama

Hlavním námětem Sifu bude žánrově tradiční premisa honu nezkušeného studenta za pomstou, jenž bude zabalena do stylizované grafiky a prvku stárnutí hlavního hrdiny po každé smrti. Mimo vrásek a šedin se ale naštěstí během oživení uplatní i známé pravidlo: "S věkem přichází moudrost", a vy si tak s přibývajícím věkem odemknete i nové schopnosti a bojové chvaty. Nad rámec tohoto mechanismu bude ale stále kladen důraz na pravidelné procvičování stylů boje a tříbení vlastních schopností.

Autoři v následovném rozhovoru pro IGN uvedli, že se během vývoje nechali silně inspirovat vlastním zájmem o Kung Fu, jenž se postupně přetavil i v kolektivní navštěvování jedné ze škol tohoto bojového umění. Vedle akcentu na efektní zpracování soubojů, umožňující po vzoru Sleeping Dogs dynamické využití okolního prostředí, obdrží navíc hráči možnost výběru pohlaví hlavního hrdiny.

Sifu byl na posledním State of Play oznámen pro PlayStation 4, PlayStation 5 a PC s předpokládaným datem vydání v roce 2021.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama