Do Warzone dorazila loď se zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Warzone dorazila loď se zombie

Do Warzone dorazila loď se zombie

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2021 14:08 1

Včera se jak do Black Ops Cold War, tak do Warzone dostala druhá sezóna. Zatímco klasický multiplayer dostal několik map i zbraní, ty hlavní změny se dějí ve Warzone. Activision pokračuje ve vyprávění příběhu a po vzoru Fortnite nadále upravuje mapu a láká na budoucí změny.

Reklama

Jak už trailer na novou sezónu předesílal, k Verdansk se přiblížila loď, která ale u vězení havarovala. Její vnitřek se nárazem otevřel hladovým hráčům, kteří ale uvnitř najdou něco nečekaného – uzavřené zombie. Ty nejspíše stojí za tím, že se pod třemi monumenty otevřela raketová sila. Spekulace hovoří o tom, že tato sila, respektive nukleární hlavice, srovnají Verdansk se zemí a hráči se přesunou na novou mapu, která bude tematicky spojena s Black Ops Cold War.

Mimo to si hráči mohou díky battle passu zdarma zpřístupnit dvě nové zbraně Fara 83 a LC10. Mezi playlisty dorazil Blood Money Trios či Rebirth Island – Resurgence Extreme a po omezený čas získají hráči Warzone přístup k novému módu Outbreak, pro jeho zahrání je ale nutné stáhnout Black Ops Cold War.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama