Zapojte se do diskuze v hPodu #784
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #784

Zapojte se do diskuze v hPodu #784

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 2. 2021 15:10 2

Další týden, další epizoda podcastu hPod! Tentokrát jsme se polepšili a podcastovou novinku vydáváme s patřičným předstihem, do zítřejší epizody navíc opět dorazí silná sestava. Na co se tentokrát můžeme/te těšit?

Reklama

Samozřejmě se ohlédneme za uplynulým BlizzConem, respektive jeho online verzí BlizzConline. Při té příležitosti se po pár týdnech opět ozve Lukáš, a na srdci toho má prý hodně. Po delší době se také podíváme na nějaké to téma. Posvítíme a zavzpomínáme si na severskou mytologii ve hrách. Právě místní božstva a obecně prostředí severu totiž v posledních letech dostává čím dál větší prostor ve hrách, ale i knihách, filmech a seriálech. A samozřejmě nepřijdete ani o klasický přehled toho, co hrajeme.

Zmíněného Lukáše doplní Míra, může tedy pokračovat redakční svár mezi pražskými “S”. Emoce pak bude krotit redakční páteř v podobě Kuby a Tadeáše. Nu a kdo ví, třeba se ukáže i někdo další. Třeba z vašich řad. Dotazy a připomínky nám můžete psát sem do diskuze, případně na adresu podcast@hrej.cz s předmětem DOTAZY. Natáčet budeme zítra odpoledne, času je tedy dost.

Uslyšíme se jako vždy v pátek v 20:00!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama