Sony zítra odvysílá další State of Play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony zítra odvysílá další State of Play

Sony zítra odvysílá další State of Play

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 2. 2021 09:11

Zatímco minulý týden jsme se dočkali prezentace od Nintenda, zítra převezme otěže Sony. Společnost si totiž naplánovala další epizodu State of Play, skrze níž odprezentuje důležité informace k chystaným hrám.

Reklama

V třicetiminutové ukázce se objeví deset her, které jsou v přípravě pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Krom updatů k již představeným titulům jsou v plánu i oznámení nových kousků. Prostor bude věnován také third-party vývojářům a menším nezávislým hrám, z nichž se některé objevily v rámci červnové prezentace.

Oznámení na oficiálním PlayStation blogu zároveň předem upozorňuje, že není na místě očekávat informace k hardwaru, o novější verzi virtuální reality se tedy mluvit nebude. Epizoda je zkrátka věnována pouze hrám.

State of Play returns this Thursday! Tune in live at 10 PM GMT/11 PM CET to see updates and deep dives for games coming to PS4 and PS5.

Full details: https://t.co/ZMMg4uLJ5upic.twitter.com/HL0DEcw6bG

— PlayStation Europe (@PlayStationEU) February 23, 2021

Vysílání je naplánováno na zítřek, odstartuje v 11 hodin večer. My si tuto událost samozřejmě nesmíme nechat ujít, State of Play tedy můžete sledovat také prostřednictvím Hrej.cz s naším komentářem. Uvidíme se tedy zítra před jedenáctou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama