It Takes Two předvádí kooperaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka It Takes Two předvádí kooperaci

It Takes Two předvádí kooperaci

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 2. 2021 09:33

Koncem března se objeví It Takes Two, novinka z produkce Hazelight Studios zaměřená na kooperaci dvou hráčů. Měsíc před vydáním se autoři pochlubili novým trailerem, kterým provází zakladatel studia - Josef Fares.

Reklama

Začátek ukázky představuje hlavní protagonisty, jimiž jsou Cody a May, rodiče malé Rose. Ve vztahu prochází těžkým obdobím, které chtějí vyřešit rozvodem. To se ale dcerce nelíbí. Vytvořila proto dvě hadrové panenky, do nichž se rodiče skrze zvláštní kouzlo převtělí.

Ve zmenšené podobě čeká rodiče bláznivé dobrodružství. Navštíví například gang veverek, který bojuje armádou agresivních včel. Cody vyfasuje zbraň chrlící lepkavou smůlu, May zase pušku na zápalky. Synchronizovaná střelba tím pádem způsobuje výbuchy, na scéně je tedy najednou pořádné horko.

Některé mechanizmy přímo odkazují na vztah manželského páru. Objeví se třeba magnety symbolizující přitažlivost postav, jejich prostřednictvím lze překonat připravené překážky. Cody si v další části stěžuje, že May často nebývá doma, načež mu manželka oponuje, že nemůže být na dvou místech zároveň. V světě kouzel je však možné úplně vše, May se tedy na krátký čas může naklonovat, zatímco Cody ovládá čas.

Josef Fares připomíná, že se vývojáři namísto sběratelských předmětů a dalších zbytečností soustředili na okolní svět, který se snažili udělat interaktivní a zábavný. It Takes Two vyjde 26. března na platformách Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series, PlayStation 5 a také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama