Trailer představil režim Outbreak z Cold War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer představil režim Outbreak z Cold War

Trailer představil režim Outbreak z Cold War

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 2. 2021 08:28

Zombíci jsou již neodmyslitelnou součástí populární série Call of Duty, kam se s železnou pravidelností vrací rozpoutat peklo na zemi. Děje se tak i v případě Call Of Duty: Black Ops Cold War, kam se již koncem tohoto týdne chystá menší armáda tlejícího masa.

Reklama

Na režim Outbreak upozorňuje čerstvý trailer, v němž je naznačeno, co chystaný update přinese. V první řadě je třeba upozornit na široce rozevřené úrovně několika regionů situovaných kolem pohoří Ural, kde je mnoho prostoru k bezhlavé akci. Svou roli tedy sehrají i vozidla, jež navíc budou klíčem k úspěšnému dokončení daného úkolu.

Pokud si skupina čtyř specialistů najde nějaký čas navíc, může se porozhlédnout po krystalech Aetherium, s nimiž je možné vylepšit zbraně, perky a další výbavu. Pro hráče je připravena série úkolů, které se odehrávají v několika oblastech. Agenti musí zajistit vzorky z výzkumné laboratoře, eskortovat speciální rover, jenž detekuje dimenzionální portály, najít a zajistit cenné krystaly a přežít několik vln nepřátel.

Outbreak vypukne s druhou sezónou, která odstartuje 25. února. Spolu s dalšími multiplayerovými režimy lze novinku vyzkoušet zcela zdarma, akce trvá až do 4. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama