Kodžimovu knihu čeká překlad do angličtiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžimovu knihu čeká překlad do angličtiny

Kodžimovu knihu čeká překlad do angličtiny

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 2. 2021 10:00 2

Jedna z více prominentních postav dřívějšího i dnešního herního průmyslu, Hideo Kodžima, je mimo talentu pro vývoj her znám i svou zálibou v dalších složkách zábavního průmyslu. Své inspirativní proudy nechává ostatně promlouvat i do podoby vlastních děl, což potvrdil v roce 2019 japonským vydáním knihy The Gifted Gene and My Lovable Memes, jež se svého anglického překladu dočká letos.

Reklama

Sbírka esejí seznamujících čtenáře s knižními, hudebními a filmovými náměty, které navedly slavného vývojáře k vytvoření jeho nejslavnějších děl, vyjde pod názvem The Creative Gene 12. října. Sečtělí hráči, kteří jsou srozuměni s anglickým jazykem a oplývají touhou prozkoumat osobní názory Hidea Kodžimi, si tudíž budou moci zkrátit zdánlivě nekonečný čas před vydáním jeho dalšího titulu.

Announcement: Hideo Kojima, creator of Death Stranding and Metal Gear Solid, explores the influences and inspirations that shape his work. The Creative Gene drops Fall 2021. pic.twitter.com/VKL6yXtK79

— VIZ (@VIZMedia) February 19, 2021

S přihlédnutím ke studiu Kojima Productions stojí mimo jiné za vypíchnutí, že už říjen loňského roku přinesl oficiální potvrzení, že tým pracuje na dosud neoznámené hře. Ta by podle dřívějších náznaků samotného Kodžimi mohla nabídnout výrazný příklon k hororové atmosféře a revoluční hratelnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama