Další Steam Festival proběhne v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Steam Festival proběhne v létě

Další Steam Festival proběhne v létě

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 2. 2021 09:00

Nedávno uskutečněný Steam Festival z počátku února opětovně umožnil hráčům proniknout i do her, které jim jsou běžně zapovězeny. Více než 500 demoverzí, jimiž jste se mohli během týdne prokousat, navíc nevidíme v tomto počtu naposled. Další Steam Festival totiž dorazí už v létě.

Reklama

Festival proběhne v mezidobí 16. a 22. června. Souhlasně s posledním termínem, má i v tomto případě mimo bezbřehého množství hratelných ukázek i proběhnout série livestreamů a živá diskuze s přítomnými vývojáři. Dodatečně lze očekávat i slevy po dobu konání akce. Na rozdíl od předešlého festivalu bude tentokrát Valve více dbát na zkoumání titulů, které jsou prezentovány na hlavní stránce Steamu.

Nad rámec faktu, že dem nejspíše nebude opět málo, je vhodné nastínit i základní pravidla chystaného festivalu. Ta stanovují, že demoverze musí reprezentovat dosud nevydané a v dřívějších festivalech nezahrnuté tituly, které však současně oplývají datem vydání do ledna 2022. Na nabídku části z nich můžete nahlédnout na oficiálních stránkách už nyní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama