Další Little Nightmares změní vývojářský tým
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Little Nightmares změní vývojářský tým

Další Little Nightmares změní vývojářský tým

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 2. 2021 09:45 2

Pochmurná atmosféra a hrozivé výjevy, které nám nedávno zprostředkovali Tarsier Studios v Little Nightmares 2, mohou být po dlouhou dobu tím posledním, co z tohoto světa uvidíme. Vývojáři se totiž v na rozdíl od držitele IP, společnosti Bandai Namco, vyjádřili, že právě vydané pokračování je posledním dílem série.

Reklama

Mateřská společnost Tarsier Studios, firma Embracer Group, pospolu s tímto tvrzením vývojářů oznámila, že se vývojářský tým bude do budoucna soustředit na nové IP. Jak již bylo výše naznačeno, vydavatel Little Nightmares, kterým je právě Bandai Namco, plánuje na úspěch předchozích dvou her navázat a značku i nadále rozvíjet. Své aktuální plány však prozatím nesdělili.

„Po dlouhých 6 let bylo naším úkolem vytvářet podmanivé a okouzlující světy. Little Nightmares byl pro náš tým v Tarsier Studios první podobný pokus a hned i ohromný úspěch. Mně osobně přirostly Little Nightmares k srdci hlavně způsobem, jakým dokázaly za poslední 4 roky semknout hráče z celého světa. Od výtvarných námětů, přes propracované teorie až po neskrývané reakce hráčů, vždy se jednalo o věci, které bylo úžasné sdílet spolu s komunitou. Naše spolupráce s Bandai Namco Entertainment Europe byla extrémně uspokojivá, neboť naslouchali naší kreativní vizi a brali si srdci naše ztřeštěné nápady a ambice.

S touto myšlenkou v čerstvé paměti je však mou hořkosladkou povinností oznámit, že opouštíme svět Little Nightmares. Značka pochopitelně zůstane celému studiu i nadále více než blízká, avšak s ohledem na akvizici našeho studia společností Embracer Group z prosince 2019 cítíme, že je čas zahájit novou kapitolu, vytvářet nová IP a prozkoumávat nové světy," popsal situaci CEO studia Tarsier Andreas Johnsson.

Nad rámec už řečeného nezbývá než čekat, jakým směrem se švédští vývojáři vydají a jakým způsobem Bandai Namco s Little Nightmares naloží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama