Diablo 4 navrátí třídu Rogue z prvního Diabla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 4 navrátí třídu Rogue z prvního Diabla

Diablo 4 navrátí třídu Rogue z prvního Diabla

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 2. 2021 08:20

Přestože potvrzení remasteru druhého Diabla je pro mnohé definicí splněného snu a zprávou dne, nelze zapomínat ani na jeho novodobého nástupce. Diablo 4 totiž podobně jako první Diablo navrátí na scénu válečnickou třídu Rogue, jež se v návazných dílech už nevyskytovala.

Reklama

Rogue vedle potvrzených tříd Druid, Barbarian a Sorceress nabídne hráčům postavu orientovanou na úskočné triky, stejně jako boj nablízko i na dálku. Mimo jedů a stínové magie na vás proto čeká i možnost pokládání pastí, jež dokládají nepřímý odkaz k dalším známým třídám, jako je Assassin z Diabla 2 a Demon Hunter z Diabla 3. 

Ostřílená válečnice obdrží do vínku mimo nebezpečných zbraní i trojice specializací: Combo Points, Shadow Realm a Exploit Weakness – každá s unikátním přístupem a vlastní questovou linií.

Zatímco Combo Points sází na čerpání bodů užíváním specifických schopností a jejich opětovné vyčerpání aktivací jiných, Shadow Realm dává hráči možnost uniknout do stínů a stát se neviditelným. Trojlístek cest nakonec uzavírá Exploit Weakness, a sice s možností odhalení slabin nepřátel a zahájením vhodného protiútoku na základě zobrazené ikony.

Datum vydání pro Diablo 4 prozatím nebylo stanoveno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama