Demo Outriders bude špuštěno příští čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Outriders bude špuštěno příští čtvrtek

Demo Outriders bude špuštěno příští čtvrtek

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 2. 2021 08:55

Dříve oznámená demoverze multiplayerové akce Outriders, jež má hráčům vynahradit odložené vydání, obdržela časový plán svého průběhu. Aby navíc vývojáři nalákali co nejvíce hráčů, zdůrazňují, že nabízená ukázka není podmíněna přeobjednáním titulu nebo jakýmkoli jiným požadavkem.

Reklama

Spuštění bezplatného dema proběhne 25. února v 18:00 našeho času na PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One a PC (Steam a Nvidia GeForce Now). Nad rámec času zahájení bylo potvrzeno, že mimo omezení maximální úrovně hráče na 7 nemá demoverze pevně stanovený čas ukončení, díky čemuž bude možné s hraním pokračovat i po vydání plné verze. Je však vhodné poznamenat, že vývojáři z People Can Fly omezili množství zdrojů, které budete moci během hraní získat.

Demo Outriders bude špuštěno příští čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz

Požadované místo na disku bylo na konzolích stanoveno na 22 GB, zatímco u PC na mírně přifouklých 24 GB. Součástí staženého balíčku bude čtveřice herních tříd, prolog a úvodní kapitola hlavního příběhu – s možností hraní samostatně i cross-play kooperaci vícero hráčů. Konec prezentovaného děje bude ohraničovat souboj s Gaussem - jedním z mnoha protivníků finální hry. Po jeho úspěšném zdolání se hráčům otevře série vedlejších misí a aktivit, které budou moci návazně plnit.

Veškerý v demu dosažený obsah budete moci 1. dubna volně přenést i do plné verze, a to pouze pod podmínkou hraní na stejné platformě, resp. službě. Mimo už zmíněného zamíří Outriders i na Epic Game Store a Google Stadia.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama