CoD oficiálně odhaluje obsah druhé sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD oficiálně odhaluje obsah druhé sezóny

CoD oficiálně odhaluje obsah druhé sezóny

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 2. 2021 10:44

Včera jsme vás informovali o úniku nadcházejícího módu Outbreak do Call of Duty: Black Ops Cold War, který se objevil na oficiálních stránkách hry. Jelikož si průšvihu vývojářů hráči všimli, nemělo cenu nic skrývat a včera večer Activision nakonec gameplay trailer z druhé sezóny ukázal oficiálně.

Reklama

A že bude o co stát. Samozřejmě víme, že se s druhou sezónou dále rozvine příběh na pozadí BOCW i Warzone. Díky tomu se hráči dočkají nových operátorů, přesněji dorazí Naga, Maxis, Wolf a Rivas. Každou sezónu doprovází i nálož nových zbraní, do našeho arzenálu tentokrát dorazí Fara 83, LC10, E-Tool, R1 Shadowhunter, ZRG 20mm a mačeta.

Nabitá roadmap pak ukazuje, že do klasického multiplayeru dorazí tři nové mapy, minigun scorestreak a dva módy. K mapě Verdansk se blíží „temná vlna“, do jejího smetení si hráči mohou užívat Resurgence Extreme a Exfiltration či limitovaný mód Zombies Outbreak.

Tou největší novinkou je ale onen trvalý nový mód do BOCW s názvem Outbreak, který přináší rozsáhlou mapu a další možnost, jak interagovat se zombie. K tomu by se vývojáři měli vyjádřit s tím, jak se bude blížit vydání druhé sezóny.

CoD oficiálně odhaluje obsah druhé sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama