No Man’s Sky dostane zvířecí společníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man’s Sky dostane zvířecí společníky

No Man’s Sky dostane zvířecí společníky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 2. 2021 15:31

Vesmír No Man’s Sky už nebude tak osamělý. S novým rozšířením a aktualizací která otevře rok 2021 totiž do hry přibyde možnost ochočit a chovat jednotlivé živočišné druhy, které dosud obývaly divočinu planet.

Reklama

„Stvoření která nacházíte na neznámých planetách v No Man’s Sky pro nás vždy byla důležitá. Už od doby, kdy jsme hru spouštěli, jsme chtěli abyste mohli ochočit a trénovat exotická zvířata na která po cestách narážíte,“ lákají na novinku autoři. Nově tak bude možné zkrotit jakékoliv náhodně generované stvoření, které obývá virtuální vesmír. Tito společníci vás pak mohou doprovázet na cestách, ať už jste kdekoliv. Postupem času se naučí skenovat prostor, hledat vzácné minerály, rozpoznat nebezpečí, posvítit na cestu nebo útočit na jiná agresivní stvoření. 

 

 

Každé zvíře by mělo mít vlastní osobnost určenou tím, kde původně žilo. To ovlivní jeho chování a způsoby komunikace. Při setkání s jinými hráči může být dané stvoření přátelské, hravé, nebo naopak agresivní. Samozřejmě nesmí chybět řada možností kosmetických úprav a vylepšení.

A co je nejlepší, hráči můžou založit vlastní chovnou stanici. Spokojená stvoření budou klást vejce a množit se. Kreativnější průzkumníci pak dostanou k ruce systém modifikování a tvorby genů, kde lze kombinovat genetickou informaci známých stvoření a vytvářet úplně nové rody. S méně obvyklými vzorky se samozřejmě čile obchoduje.

Aktualizace má také výrazně zkrátit načítací časy na PlayStationu 4. Na počítačích je zase nově možné volit dialogové možnosti přímo numerickými klávesami. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama