Fares: Nudí vás It Takes Two? Zaplatím vám!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fares: Nudí vás It Takes Two? Zaplatím vám!

Fares: Nudí vás It Takes Two? Zaplatím vám!

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 2. 2021 14:56

Herní vývojář a designér Josef Fares, zakladatel studia Hazelight, si je svým připravovaným projektem It Takes Two extrémně jistý. Opakovaně to dokazuje velmi silnými prohlášeními v rozhovorech pro řadu médií i v oficiálních propagačních materiálech, teď ale, zdá se, dosáhl vrcholu. V rozhovoru pro web Game Informer totiž prohlásil, že zaplatí tisíc dolarů hráčům, kteří mu upřímně řeknou, že je It Takes Two nebaví.

Reklama

„Další věc kterou vám ohledně It Takes Two můžu zaručit: není možné, a to mě klidně citujte, aby vás tahle hra omrzela. Klidně to dejte do titulku. Můžu doslova věnovat tisíc dolarů komukoliv, kdo řekne ‚oh, tahle hra už mě nebaví protože mě ničím nepřekvapuje‘. Tisíc dolarů! Slibuju. Dám je každému, koho hra omrzí. Ale musí to samozřejmě myslet vážně,“ prohlásil Fares.

 

 

Vedle toho se také vyjádřil k procentuální úspěšnosti hry ve smyslu dohrání. Dle dostupných statistik jeho předchozí hru A Way Out dohrálo zhruba 51 % hráčů. To je velmi solidní výsledek, v zásadě až neuvěřitelně solidní. Fares k tomu ale přistupuje úplně jinak. „Znám lidi, kteří přišli a povídají ‚Wow, je skvělé že 51 procent hráčů A Way Out hru dohrálo‘ a říkají mi, že jde o extrémně vysoké číslo, ale mě to spíše rozesmutňuje. Znamená to totiž, že hru 49 procent hráčů nedohrálo. To prostě není něco, z čeho bych měl být nadšený,“ vysvětluje.

Je otázkou, do jaké míry svá slova Fares myslí vážně a do jaké míry hře skutečně věří. Na druhou stranu už mnohokrát dokázal, že je velmi svérázný a minimálně jeho postoj k hráčům působí velmi sympaticky. Mimochodem, autor před pár desítkami minut oznámil, že je hra hotová.

We finally did it! #ItTakesTwo has gone gold

— Josef Fares (@josef_fares) February 17, 2021

It Takes Two vychází na PC, PS4 a Xbox One 26. března letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama