Battlefield 6 láká na odhalení skrze videa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 6 láká na odhalení skrze videa

Battlefield 6 láká na odhalení skrze videa

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2021 11:55 1

EA na své poslední konferenci pro investory potvrdilo, že se letos dočkáme nového dílu Battlefield. Stane se tak po restartu série, k čemuž se vývojáři rozhodli po nepříliš kladně přijatém posledním dílu. Spekulace hovořily, že se další díl přesune zpět do moderního konfliktu, tedy do prostředí Battlefield 3 / 4.

Reklama

pic.twitter.com/rljFk1qmcz

— Battlefield (@Battlefield) February 16, 2021

 

Jak to vypadá, DICE se rozhodlo pomalu ale jistě na svůj nový díl lákat. Díky účtu BattlefieldHQ a BF6 HQ se dozvídáme o tajemném YouTube kanálu Phase 3 now active, na kterém se zatím nachází čtyři různá videa. Dle komentářů se videa týkají Battlefield 4, přičemž to poslední by mělo ukazovat různé lokace a místa, kam by se hráči pro odhalení dalších zpráv měli vydat. Audio se zase odkazuje na události z konfliktu na Ukrajině.

DICE se tak pouští do podobného systému jako Call of Duty, které pomocí kryptických videí a zpráv ve hře pomalu odhalovalo téma dnes již vydaného Black Ops Cold War. Poslední video na kanálu odkazuje na 23. března s ikonou Twitche, tedy datum, kdy se nejspíše dočkáme oficiálního odhalení hry. Bohužel účet BattlefieldHQ byl uzamčen, dost možná i s přičiněním DICE.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama