Dle Ubisoftu nabídne Valhalla bohatší DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dle Ubisoftu nabídne Valhalla bohatší DLC

Dle Ubisoftu nabídne Valhalla bohatší DLC

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 2. 2021 08:37

Do Assassin’s Creed Odyssey i po vydání hry zamířil bohatý obsah, například režim Discovery, několik bezplatných úkolů a v neposlední řadě také velká placená rozšíření. Ubisoft naznačil, že se podobnou cestou vydá i v případě Vahally, dle posledních informací by však dodatečný obsah měl být mnohem bohatší.

Reklama

Skutečnost naznačil Frederick Duguet, finanční ředitel Ubisoftu. V rozhovoru s investory prozradil, že bude podpora vikingského dobrodružství delší a mnohem výraznější, aby se udržel zájem ze strany hráčů. Duguet připomněl, že se Valhalla během loňských Vánoc stala druhou nejlépe prodávanou hrou na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series (tou první bylo pravděpodobně Call of Duty: Black Ops Cold War).

Už nyní máme představu o tom, co se ve hře objeví. V první řadě půjde o dvě placená rozšíření. Wrath of the Druids se ukáže na jaře. Severští mořeplavci se vydají do Irska, kde se budou muset vypořádat s Children of Danu, zdejším kultem druidů.

Na léto se připravuje The Siege of Paris. Jak už název napovídá, půjde o velký nájezd do Francie, během něhož se vikingové utkají s armádou Karla III. (také znám jako Karel Tučný). Krom menších updatů se počítá i s výše zmíněným režimem Discovery.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama