Zemřela jedna z hvězd RE8 Jeanette Maus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zemřela jedna z hvězd RE8 Jeanette Maus

Zemřela jedna z hvězd RE8 Jeanette Maus

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 1. 2021 12:40 3
Reklama

Herečka, dabérka a učitelka herectví Jeanette Maus, která ztvárnila řadu velmi důležitých rolí v připravovaném pokračování hororové série Resident Evil, zemřela ve věku 39 let. Informoval o tom její manžel a studio, ve kterém se angažovala. 

Herečka byla vedle své pedagogické práce známá rolemi ve filmech Sestra tvojí sestry (Your Sister’s Sister) nebo Charm City Kings. Hráči ji uvidí v podobě a hlasu několika čarodějnic, které sužují život v Resident Evil 8. Potvrdil to přímo oficiální účet studia Capcom R&D Division 1, který herečce v příspěvku složil poctu.

Zemřela jedna z hvězd RE8 Jeanette Maus
i Zdroj: Hrej.cz

Talentovaná tvůrkyně rozhodně neměla jednoduchý život. Dle dostupných informací trpěla crohnovou nemocí, v loňském roce prodělala Covid-19 a nakonec prohrála boj s rakovinou tlustého střeva, která ji byla diagnostikována loni v dubnu.

„Jeanette byla skutečnou umělkyní a byla naprosto vděčná tomu, že může jako umělec žít. Její duše byla nezlomná a vždy ji poháněla touha být tím nejlepším člověkem, nejlepším učitelem, nejlepším přítelem a nejlepším hercem. Svět přišel o jednu přírodní sílu,“ rozloučilo se s ní studio John Rosenfeld, kde více než deset let vedla a rozvíjela talentované, mladé herce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama