V únoru odstartuje beta Roller Champions
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V únoru odstartuje beta Roller Champions

V únoru odstartuje beta Roller Champions

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 1. 2021 09:40
Reklama

Riders Republic nejsou jedinou sportovní hrou, na níž Ubisoft momentálně pracuje, zapomenout nesmíme ani na Roller Champions. Kolečka bruslí se měla roztočit už během loňského roku, došlo však na odklad na rok letošní. Hra stále nemá konkrétní datum vydání, takže není úplně jisté, zda se tak skutečně stane. Jistá je zatím pouze chystaná beta.

Uzavřené testování je naplánováno na 17. února, zapojit se mohou pouze hráči z Evropy. Zatímco plná hra zamíří také na Switch a mobilní platformy, testování proběhne pouze na PC a na konzolích. Ubisoft při této příležitosti vydal nový trailer, který naznačuje, co lze očekávat. Registraci je možné provést zde.

Vývojáři se během loňského roku rozhodli, že je na místě spolupracovat s komunitou, oznámili tedy projekt Roller Champions Blueprint Initiative. Zpětnou vazbu přímo od hráčů využívají k optimalizaci jednotlivých herních prvků, aby byl výsledek přístupný co nejširšímu publiku, ale aby byl zároveň zajímavý i pro ostřílené šampiony.

Podle posledních informací by Roller Champions měli přifrčet začátkem letošního roku. Hra byla potvrzena pro platformy PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, v přípravě jsou i verze pro Android a iOS. O nové generaci konzolí zatím slovo nepadlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama