Trailer přibližuje reboot Ghosts ‘n Goblins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer přibližuje reboot Ghosts ‘n Goblins

Trailer přibližuje reboot Ghosts ‘n Goblins

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 1. 2021 10:49
Reklama

Capcom má v záloze celou řadu značek, u nichž by asi nikdo nečekal, že by se mohly vrátit. Příští měsíc nicméně vstane z mrtvých král Artuš, který opráší nablýskané brnění a vezme si na paškál potvory světa Ghosts ‘n Goblins.

Reboot s podtitulem Resurrection byl oznámen na loňských The Game Awards. Vychází z titulu z roku 1985, kdy bylo řádění udatného krále poháněno konzolí NES. Nový trailer nabádá k předobjednávce.

Pamětníci si možná vzpomenou, že byla původní hra poměrně náročná. Trailer nicméně naznačuje, že je možné vybrat si z několika obtížností. Ty se od sebe liší především v množství příšer, které se oplechovaného rytíře budou snažit sežrat. Ukázka také připomíná, že Artuš krom vrhání železných dýk ovládá i magii. Připraveny jsou také obtížnější „shadow“ úrovně, kam je možné nahlédnout po dokončení těch základních.

Autoři vydali vývojářský deníček, kde popisují, jak se dopracovali k danému vizuálnímu stylu. Záměrně se vyhnuli 3D perspektivě, jelikož zde nedokázali dobře zachytit původní vizi. Inspiraci čerpali ze starých pohádkových knížek, z nichž postupně vykrystalizoval finální vizuál.

Reboot Ghosts ‘n Goblins vyjde exkluzivně na konzoli Nintendo Switch, vývojáři chtějí stihnout konec příštího měsíce, konkrétně 25. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama