Destruction AllStars přináší 8 minut záběrů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destruction AllStars přináší 8 minut záběrů

Destruction AllStars přináší 8 minut záběrů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 1. 2021 08:51
Reklama

Odhalení pravidelné nadílky programu PlayStation Plus připomnělo, že se majitelům konzole PlayStation 5 zpřístupní demoliční derby Destruction AllStars. K němu zatím vývojáři trousili pouze malé střípky informací podložené kraťoučkými záběry, nyní však přišel čas na vydatnější ukázku.

V rámci State of Play se objevilo necelých osm minut komentovaných záběrů, do nichž jsou zabaleny informace o schopnostech hrdinů, vozovém parku nebo herních režimech. To vše vysvětlil Colin Berry, game director z Lucid Games. Potvrdil, že si hráči mohou vybrat z 16 postav, které disponují speciálními schopnostmi, k čemuž mají navíc možnost nastartovat vlastní unikátní bourák.

K němu se ale musí nejprve propracovat jízdou v obyčejnějších vozech. K dispozici jsou tři základní typy. První akcentuje rychlost a řezání zatáček, druhý je sice pomalejší, zato se s ním lépe manévruje. Třetí zase sází na svou váhu, takže je ze všech nejvíce stabilní a oponentům uštědřuje mnohem větší poškození. Do těchto vozů lze kdykoliv naskočit a kdykoliv vyskočit.

Tím jak hrdina demoluje ostatní hráče a vyhýbá se útokům z jejich strany, nabíjí vlastní schopnosti. Jako příklad posloužila Lupita, ofenzivně zaměřená postava, která za sebou zanechává hořící oheň poškozující ostatní hráče. To samé zvládne i její speciální vozidlo, jež se taktéž odemkne po nasbírání určitého počtu bodů. Shyft naopak vyznává defenzivní herní styl. Dokáže se zneviditelnit, během útoku využívá momentu překvapení.

I mimo vozidlo mohou hrdinové napáchat mnoho škody. Dostanou se na těžko přístupná místa, jelikož ovládají pokročilý parkour. Dokonce mohou přepadávat ostatní vozy a pokusit se převzít řízení, případně konkurenční stroj alespoň sabotovat. I mimo automobil lze zkrátka pohodlně sbírat potřebné body.

V ukázce byly představeny tři režimy. Lze hrát online, nebo offline v módu arkády. Carnado je 8v8 týmová řežba, kde jde především o ničení oponentů, za což se sbírají body. Ty je však potřeba zavčasu odevzdat. Stockpile navíc nutí hráče kontrolovat konkrétní stanoviště. Gridfall zase postupně rozbourává herní plochu, což přináší více možností, jak se zbavit protivníků. Připraveny jsou také příběhové režimy, které se týkají konkrétních postav.

Destruction AllStars budou k dispozici od 2. února. V nabídce PlayStation Plus zůstanou až do 5. dubna, na jejich vyzvednutí je tedy čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama