Cyberpunk 2077 i v Tesla Model S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 i v Tesla Model S

Cyberpunk 2077 i v Tesla Model S

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 1. 2021 13:34 11
Reklama

Elon Musk, respektive jeho firma Tesla v minulosti několikrát ukázala, že nemá ke hrám tak daleko. Automobily z výroben této automobilky totiž podporují hraní hned několika zajímavých titulů, mimo jiné třeba Cuphead. Na letošní rok pak společnost plánuje vydat upravený Model S, který by do gamingu mohl fušovat mnohem více.

Na Twitteru totiž Musk zveřejnil fotografii interiéru nového auta, přičemž dominantní obrazovka ve středu palubní desky ukazuje Zaklínače 3. To by mohlo napovídat, že bychom mohli toto RPG hrát i ve svém autě, větší zpráva ale přišla o chvíli později – Musk totiž tvrdí, že počítač v Model S dokáže rozběhat dokonce Cyberpunk 2077.

Dle Patricka Schura, softwarového inženýra a technologického insidera, by nový Model S měl využívat Navi 23 GPU, tedy zatím neodhalený grafický čip AMD s hrubým výkonem 10 TFLOPs. Je nutné říct, že Tesla do svých automobilů nevkládá výkonné grafické karty pouze kvůli hraní, ale nejspíše kvůli všudypřítomné technologii i autopilotovi, který musí zpracovávat obrovské množství dat. Když už ale takový výkon auto nabízí, byla by škoda ho nevyužít i pro další účely.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama