Magic: Legends ukazuje gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Magic: Legends ukazuje gameplay

Magic: Legends ukazuje gameplay

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 1. 2021 11:28 1
Reklama

Se vzrůstající popularitou videoherního průmyslu bohužel klesala popularita u dalších odvětví, jako například karetních her, které se taktéž přesunuly v určité formě do virtuálního světa a jejich fanoušci začali hrát třeba Hearthstone. Společnost Wizards of the Coast stojící za franšízou Magic: The Gathering si to ale uvědomila už před několika lety.

Vytvořila tak téměř totožnou kopii ke svým kartám ve formě Magic: The Gathering Arena a na své fanoušky chce cílit i jinými tituly ze světa Planeswalkerů. Skrze IGN tak studio odhaluje gameplay z nadcházejícího projektu Magic: Legends.

Ten se, jak už jsme zmínili, odehrává ve světě Magic: The Gathering a WotC do něj chytře implementuje systém karet. V základnu se jedná o hack’n’slash hru inspirující se sérií Diablo či Path of Exile. Velký rozdíl ale nastane při otevření nabídky našich kouzel. Ta jsou totiž definována balíčkem 12 karet, přičemž v jednu chvíli má naše postava k dispozici 4 z nich. Po seslání se další kouzlo vybere náhodně z našeho balíčku.

To vše je pak samozřejmě za určitou cenu. Navíc jsou karty, stejně jako v reálném Magicu, rozděleny podle barev. Postupem času může náš Planeswalker ovládat až dvě barvy najednou a kombinovat tak jejich kouzla a zaměření. Samozřejmostí jsou pak různé „vzácnosti“ karet a tím pádem jejich síla. Hra by měla vyjít někdy v tomto roce, přičemž open beta je naplánována na březen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama