Za dva dny vyjde DLC pro Fenyx Rising
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za dva dny vyjde DLC pro Fenyx Rising

Za dva dny vyjde DLC pro Fenyx Rising

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 1. 2021 10:49
Reklama

Začátkem ledna se objevily první informace naznačující datum vydání chystaného DLC pro Immortals Fenyx Rising. Dle obchodu Nintenda mělo vyjít už 21. ledna, fanoušci ale čekali marně, jelikož se první přídavek nakonec neobjevil. Čekání se naštěstí už nijak významně neprotáhne.

Ubisoft totiž oficiálně oznámil skutečné datum vydání. Immortals Fenyx Rising: A New God se objeví už za dva dny, tedy 28. ledna. V příběhovém rozšíření čekají na Fenyxe další úkoly, konkrétně půjde o Trials of the Olympians. Pokud projde sérií zkoušek, zajistí si místo mezi bohy řeckého pantheonu.

Hlavní hrdina se může zaměřit na odemykání čtyř nových dovedností, připravena je i speciální výbava, s níž si může rozšířit možnosti v pohybu. DLC by měl v nejbližších dnech doplnit samostatný trailer, který ho zajisté více přiblíží.

A New God je součástí season passu, v němž se objeví ještě další dva přídavky, lze jej ale pořídit i samostatně. Immortals Fenyx Rising je k dispozici na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama