Project 007 se neopírá o herce ani filmy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project 007 se neopírá o herce ani filmy

Project 007 se neopírá o herce ani filmy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 1. 2021 14:02
Reklama

V listopadu minulého roku jsme se od studia IO Interactive, které před pár dny vydalo třetí díl Hitmana, dozvěděli o tvorbě hry podle Jamese Bonda s názvem Project 007. Jedinou informací ohledně tohoto projektu bylo, že se dočkáme „originálního příběhu.“ Studiový režisér Hakan Abrak se ale o Project 007 více rozpovídal pro Danish Broadcasting Corporation.

Dle jeho slov se nová hra nebude opírat o žádného herce z této série. Neuvidíme tak žádného Daniela Craiga ani Sean Conneryho, což je pro videoherní sérii Jamese Bonda vcelku nezvyklé. Abrak tvrdí, že herní Bond bude zcela jiný a díky tomu, že půjde o prequel, dostalo studio povolení pustit se do zcela nového a originálního příběhu.

Dále Abrak popsal i setkání s Barbarou Broccoli, producentkou bondovek. Dle jeho slov „matriarcha“ této licence tvrdila, že předchozí hry byly zbytečně násilné, avšak souhrn příběhu studia IO Interactive, jejich minulost s Hitmanem a vize Jamese Bonda v herním formátu jí velmi zaujal. Abrak by si navíc dokázal představit celou trilogii, je tedy dost možné, že se her dočkáme více.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama