O Infinite máme být měsíčně informováni
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O Infinite máme být měsíčně informováni

O Infinite máme být měsíčně informováni

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 1. 2021 16:18
Reklama

Halo: Infinite je dalším velkým tématem herního průmyslu. Původně jsme se hry měli dočkat už při vydání nové generace Xboxu, kvůli zpětné vazbě hráčů se ale nakonec studio 343 Industries rozhodlo odložit vydání hry o celý rok. Moc informací jsme o hře od té doby nedostali, to by se ale mělo změnit.

Jeden ze zaměstnanců se totiž na redditu vyjádřil k příspěvku jednoho z fanoušků, který se obával nedostatečných informací o hře. Ske7ch343 nejdříve mluvil o tom, že vývojáři měli ke konci roku 2 týdny volna, následně ještě chvíli trvalo, než se vše vrátilo do zajetých kolejí.

„V updatu jsme také potvrdili vydání na podzim, tudíž je jasné, že před sebou máme nějakou cestu. S tím se také pojí to, že chceme dávat minimálně měsíční aktualizace o hře a další Inside Infinity přijde už tento týden! Tento měsíc chceme sdílet vizi a práci našeho sandboxového týmu. Abychom udrželi očekávání, nebudeme mít „world premier“ screenshoty nebo velké věci jako oznámení data vydání. Naším cílem je nabídnout komunitě více kontextu a vhledu do našeho týmu i hry, kterou tvoříme. Velké věci a hlavní marketingová kampaň začnou až později.“

Card

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama