Spekulace naznačují další KOTOR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace naznačují další KOTOR

Spekulace naznačují další KOTOR

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2021 08:42 3
Reklama

Star Wars: Knights of the Old Republic z dílny BioWare patří spolu s následovníkem, o kterého se postaral Obsidian, mezi ty nejlepší tituly ze světa Star Wars. Není divu, že fanoušci volají po dalším dílu. Poslední spekulace naznačují, že se na něm skutečně pracuje.

Bespin Bulletin již v minulosti prokázal, že se na jeho informace můžeme spolehnout. V nedávném podcastu potvrdil, že hra z této kultovní série opravdu vzniká, ovšem nikoliv ve studiu pod hlavičkou Electronic Arts. Informace se k nám dostává krátce po oznámení ze strany Lucasfilm Games, dle kterého už EA nedrží exkluzivní práva na licenci oblíbené značky.

Pod kotel následně přiložili i další, neudržel se například Jason Schreier, který na fóru ResetEra naznačil, že zřejmě nikdo neuhodne, kdo na hře pracuje. Známý insider shinobi602 pak dodal, že studio zase není tak tajemné, jak by se mohlo zdát, jen se zkrátka nedá označit jako obecně známé.

Je potřeba dodat, že nemusí jít o přímé pokračování. Zhruba před rokem se totiž mluvilo o možném remaku, v němž se podle všeho měly zrcadlit elementy z původní hry i jejího pokračování. Je docela dobře možné, že si insideři snaží přihřát polívčičku, ještě než dojde na oficiální oznámení, které by tím pádem mohlo přijít velmi brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama