První misi v Hitman 3 lze dohrát za 8 sekund
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První misi v Hitman 3 lze dohrát za 8 sekund

První misi v Hitman 3 lze dohrát za 8 sekund

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 1. 2021 11:56 2
Reklama

Letitý trend speedrunů, tedy snahy dohrát hry více či méně legitimním způsobem za co nejkratší čas, dokáže někdy vyprodukovat naprosto neuvěřitelné výsledky. Důkazem jsou tři speedrunneři, kteří dokázali dokončit první úroveň aktuálního hitu Hitman 3 za méně než 10 vteřin.

Zvídaví hráči samozřejmě v dubajském mrakodrapu můžou trávit celé hodiny a pečlivě připravovat svůj ďábelský plán. Velmi otevřená nátura hry ale dovoluje ihned po opuštění načítací obrazovky přesprintovat kus místnosti a oba cíle rychle zastřelit. Samozřejmě to chce obrovskou dávku cviku a skvělé načasování, výsledkem je však téměř perfektní dohrání mise během 8 vteřin. Zmíněnou trojici úspěšných tvoří hráči s přezdívkami Goron, Wreak a Der_Launch_Linus. Jejich pokusy byly uznány webem speedrun.com. Der_Launch_Linus s 9 vteřinami podotýkal, že by výkon možná šel stlačit ještě níže. To dnes potvrdil Goron, který stanovil osmivteřinový rekord.

Tento postup nicméně nepřinese hodnocení “Silent Assassin”, udělené za průchod misí, kdy po sobě hráč nenechá žádná viditelná těla a není odhalen. I ten však lze získat za pár okamžiků, konkrétně 16 vteřin.

Povedenou zabijáckou akci samozřejmě obyčejný hráč za půl minuty nedohraje, nabízí spoustu dalšího obsahu. Recenzi třetího Hitmana, který uzavírá trilogii a po světě sbírá velmi líbivá hodnocení, přinese David Plecháček už dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama