System Shock čeká v únoru finální demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka System Shock čeká v únoru finální demo

System Shock čeká v únoru finální demo

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 1. 2021 08:55 5
Reklama

Návrat dlouhá léta spící značky System Shock se pomalu blíží svému naplnění, a vývojáři proto upozorňují, že remake bude možné předobjednat už příští měsíc. Společně s otevřením této možnosti bychom se též měli dočkat i finálního dema, které tak bude posledním nalákáním před vydáním hry.

Předobjednávky budou otevřeny na všech hlavních kanálech PC hraní  dočkají se tudíž uživatelé Steamu, GOG i Epic Game Storu. Pro všechny hráče, kteří možnosti využití, bude navíc jako bonus přibalena i nostalgická vzpomínka na počátek série skrze System Shock 2: Enhanced Edition. Tentýž bonus bude platit i pro uživatele, kteří hru podpořili na platformách Kickstarter a Backerkit, a to vkladem přesahujícím 30 dolarů.

Slíbená demoverze, o které byla řeč v úvodu, obsáhne dříve viděnou úroveň ošetřovny, stejně jako o nic méně působivé kulisy kybeprostoru. Při své návštěvě zdejší zpuztošené stanice budete moci využít přidaného systému destrukce těl či se na chvíli zastavit a zaposlouchat do nově nahraných dialogů a hudby. Jako první dorazí demo na PC, majitelé konzolí, kam hra zamíří také, se dočkají o něco později. Přesné datum vydání není prozatím známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama