Obchodu Xzone unikla sběratelka Dying Light
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obchodu Xzone unikla sběratelka Dying Light

Obchodu Xzone unikla sběratelka Dying Light

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 1. 2021 23:18 2
Reklama

Není ojedinělé, že v rámci systémů herních i neherních obchodů nastane chyba, jejíž výsledkem je odhalení obsahu, který by měl být veřejnosti ještě chvíli nepřístupný. Taková situace bohužel nastala i v českém obchodě Xzone, jenž na svých stránkách (s velkou pravděpodobností omylem) zveřejnil sběratelskou edici Dying Light 2.

V rámci této hry ale může jít o velké překvapení. O studiu Techland jsme totiž často slýchali, že vývoj Dying Light 2 je ve velkých problémech, neexistuje vertical slice hry a vývojáři se nemohou dohodnout na dalším směřování tohoto projektu. Spekulace dokonce hovořily o restartování vývoje.

Uniklá sběratelská edice ale naznačuje, že vývojáři již mají plány nejen na vývoj, ale dokonce na vydání hry. Existence tiskových podkladů včetně podoby sošky značí, že by se Techland mohl chystat na brzké oznámení.

Samozřejmě se můžeme podívat i na samotnou sběratelskou edici. Ta má kromě hry obsahovat artbook, steelbook, mapu s tajnými lokacemi, UV baterku společně s UV nálepkami a již zmíněnou sošku. Xzone stránku velmi rychle stáhnul, skrze cache Googlu se ale na stránku můžeme zpětně podívat – zjistíme třeba to, že cena sběratelské edice byla stanovena na 5 555 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama